Díszzsebkendő tudnivalók

Díszzsebkendő tudnivalókA díszzsebkendő rendkívül népszerű kiegészítő manapság az öltönyviselés területén. Hírességek, politikusok, de akár átlagemberek sokasága dobja fel vele öltönyét, öltözködését.

Díszzsebkendőkkel kapcsolatos tanácsok

A díszzsebkendő stílusának megválasztása kétféleképpen történhet: lehet teljesen olyan, mint a nyakkendő mintázata, valamint lehet egyedi stílusú, ami hasonló a nyakkendőhöz, de mégsem teljesen egyformák.

Ha az egyformákat választod, akkor sok dolgod nem lesz, mert meg tudod vásárolni a díszzsebkendőt és a nyakkendőd párban.

Ha különbözőre voksolsz, akkor a feladat az lesz, hogy felépíts egy olyan ruhatárat, amelynél van választási lehetőséged összepárosítani a nyakkendőket és a díszzsebkendőket. Erre jó megoldás, ha olyan zsebkendőkkel töltöd fel a készleted, melyek nem rendelkeznek mintákkal, hanem egyszínűek. Később természetesen lehet mintásakat is vásárolni, de pl. a csíkos és a kockás kiegészítők nem biztos, hogy illenek egymáshoz, viszont a minta nélküli színes illenek mindegyikhez.

Mindig tartsd tisztán, vasaltan a zsebkendődet. Ha már egyszer hozzáadtad az öltönyödhöz, akkor vonzani fogja a tekinteteket, úgyhogy legyen mindig a legjobb állapotban.

A díszzsebkendő csak dísz legyen, ne használd semmire. Az orrodat semmiképpen se töröld bele, de a legjobb megoldás, ha semmire nem használod, mert akkor kevésbé fog elhasználódni, koszolódni. Minden ilyen feladatra legyen nálad olyan zsebkendő, ami kifejezetten ezeket a célokat használja.