A Visumax látásjavító kezelés

A Visumax látásjavító kezelésA lézeres szemkezelések virágkorukat élik, egyre többen vállalkoznak szemműtétre, köszönhetően a kezelések számos előnyének és a széles választéknak. Ma már több különböző kezelés közül lehet választani, így mindenki megtalálhatja azt a szemműtétet, amely szemének és pénztárcájának legjobban megfelel.

A világ egyik legfejlettebb látásjavító lézere a Visumax, amely egyre jobban elterjed Magyarországon is. A Visumax látásjavító kezelés, hasonlóan a Femto lézeres szemműtéthez, kétlézeres eljárás, amit természetesen a kezelés költségein is érezni lehet. A magas ár azonban a hazánkban elérhető legjobb technológiával párosul. A Visumax háromszor pontosabb, nyolcszor gyorsabb és jelentősen jobban kíméli a szemeket. De mit is jelent ez a „jelentős kíméletesség”?

A Femto egyik hátránya, hogy nem alkalmazható olyan pácienseknél, akiknél a szemnyomás megnövekedésének veszélye magas. Egylézeres, pl. PRK kezelésre alkalmasak voltak általában ezek a páciensek, de a PRK az egyik legrégebbi, de természetesen ma is teljesen biztonságos, kezelés. A Visumax ezzel szemben annyira kíméletes, hogy alkalmazható azoknál, akik a megnövekedett szemnyomás miatt nem alkalmasak Femto kezelés elvégzésére. Az egyes kezelésekre történő pontos alkalmasságot a lézeres szemműtétet megelőző kötelező, részletes alkalmassági vizsgálaton állapítják meg. Ekkor derül ki az is, hogy ki melyik kezelésre alkalmas, kinek melyik kezelés ajánlott.

A Visumax lézer további előnye, hogy ez az első olyan lézer, amely nem változtatja meg a szaruhártya görbületét, hanem annak természetes íve mentén halad.