A Harkány Travel buszos kirándulásai

A Harkány Travel buszos kirándulásaiA Harkány Travel Utazási Iroda számos csoportos kirándulási lehetőséget kínál az érdeklődők számára. Ha valaki szervezett, buszos utazások, kirándulások segítségével fedezné fel a környéket, akkor a Harkány Travelnél az alábbi, idegenvezetővel rendelkező lehetőségek közül választhat.

Fix, buszos kirándulások

A kirándulások a Harkányi Gyógyfürdő Főbejáratától indulnak, a meghirdetett időpontokban. A kirándulások két település köré szerveződnek, az egyik Máriagyűd, a másik pedig Pécs.

A máriagyűdi kirándulások alkalmával felkeresik a Máriagyűdi kegyhelyet, megismerhető a kegyhely történelme, épületei és a zarándokutak is. Szintén mindkét kirándulás esetén felkeresik a Máriagyűdi Levendulás Házat is.

A kirándulások többi része már különbözik, az egyik lehetőség Siklóst, a másik pedig Villányt látogatja meg. A siklósi kirándulás alkalmával meglátogatható a Siklósi Vár, megismerhető történelme, valamint az egész város is.

Aki inkább Villányra kíváncsi, az útközben meglátogathatja a Nagyharsányi Szoborparkot, Villányban pedig a híres borvidéket.

Pécsi kirándulások esetén 3 csomag közül lehet választani, az egyik egy általános kirándulás, amely a várost mutatja be, legszebb és legismertebb nevezetességeivel. A második lehetőség a Zsolnay negyedre összpontosul, a kirándulás során meglátogatják a Zsolnay Gyárat és a hozzá tartozó épületeket. A harmadik csomagban a pécsi vásár látogatható meg, melyet egy közös ebéd zár.